Hotel & Restaurant NORA

Për të gjithë ata që njohin përsosmërine , ata që njohin komoditetin dhe dijnë se çka është mirë

Hotel NORA ofron të duhurën. Tashmë nuk kemi arsye të ankohemi për një vend që ofron të gjitha, sepse hoteli ynë është pikërisht ajo çfare keni kërkuar.

Hotel NORA

Dhomat & Suitet

Ofertat

Lajmet e fundit & Evenimente

 • Gallery
  Restaurant

  Eksperienca juaj në Hotel NORA nuk do të ishte e plotë pa provuar delikatesat e mrekullueshme të përgatitura nga...

  Restaurant
 • Salla e Dasmave
  Event
  Salla e Dasmave

  SALLA E DASMAVE Sallë madhështore dhe dekor i zgjedhur me shumë shije për një dasë që mbetet ëndrra e...