Salla e Konferencave

Vendi ideal për seminare, workshop dhe konferenca të ndryshme.
Salla e konferencave me kapacitet 34 persona gjendet në katin përdhes dhe ofron po ashtu ndriqim natyral
Kjo sallë gjithashtu ofron Wi-Fi, projektor, .
Salla e konferencave mund te sherbeje per:
Takime Biznesore
Evente Promocionale
Tubime vjetore
Sipoziume dhe prononcime
Takime Biznesore
Evente Promocionale
Tubime vjetore etj.

Per rezervime na shkruani ose na kontaktoni :