Që nga viti 1945

Për të gjithë ata që njohin përsosmërine, ata që njohin komoditetin dhe dijnë se çka është mirë, Hotel NORA ofron të duhurën. Tashmë nuk kemi arsye të ankohemi për një vend që ofron të gjitha, sepse hoteli ynë është pikërisht ajo çfare keni kërkuar. Duke ju përgjigjur kërkesave tuaja, ne ofrojmë: Sallë për konferenca, sallë për gazmende të ndryshme familjare, restorant, bar caffe si dhe dhomat me komoditetin e klasit të parë, të rregulluara me standardet e fundit dhe gjithnjë duke ju përgjigjur nevojave tuaja. Në një vend të bukur dhe të veqante siq është Hotel NORA, pa dyshim se egziston edhe një kuzhinë me standardet europiane, e cila ofron meny tradicionale dhe atë ndërkombëtare. Kur gjërat e mira dhe të bukura janë në pyetje, nuk ka nevojë për fjalë, duhet vizituar dhe bindur se ne kemi arritur që për ju të krijojmë një vend me të gjitha. Parking i siguruar për makinën tuaj, stafi profesional që ju vërtetë të ndjeheni të veçantë ashtu sic është edhe hoteli ynë. Nëse kësaj i shtojmë edhe pamjet e bukura përrreth kjo flet se pushimi tek ne, vërtetë ka vlerë të madhe.
28Dhoma
2Salla
28Mini Bar

Standardet

1. Muzika.
Zgjedhja e muzikes ne menyre te perkryer .Bene qe te pershtatet mjaft mire atmosferes e cila zhvillohet mbrenda mureve te Hotel Nora. Qe rrjedhin Tinguj melodie shume te kendshem per veshet.
2. Ushqimi.
Per te sherbyer ushqim sa me cilesore dhe te fresket .Patjeter shtohet vemendje dhe kujdes I shtuar produkteve qe perdoren ne ushqim, si afati I skadimit etj.Gjithashtu me perkushtim behet pergatitja e ushqimit nga stafi I kulifikuar per kuzhine me kushte europiane, me meny tradicionale, dhe nderkombetare.
3. Mirembajtja.
Pastertia gjysma e shendetit! Me kujdes te shtuar per nje ambient sa me te pastert .Stafi yne kujdeset maksimalisht edhe per detajet me te vogla.Ajri I kondenzuar mbrenda ambientit Nora si dhe peisazhe qe natyra falas na I dhuron per rreth. Bene qe ju te ndjeheni te relaksuar maksimalisht.
4. Ndriqimi.
Krahas rrezeve te diellit qe e ndriqojne Hotel Nora, ate e ndriqojne edhe detajet e saja, bene qe syte tone te shohin nje pamje te rehatshme, ne menyre te detajuar ofron ambient te pershtatshem dhe delikat. Edhe Natyra e ngjyrosur me peisazhe bene qe Hoteli Nora te jete pika referuese e shijimit.

Galeria