Eksperienca juaj në Hotel NORA nuk do të ishte e plotë pa provuar delikatesat e mrekullueshme të përgatitura nga kuzhinieret tanë. Sherbimi që ekipa e kamarierëve tanë ofron për ju, do t’ju bëje të ndjeheni të veçantë, në një vend të veqante siq është restauranti dhe bar caffeja jonë.

MENY

1. MENGJESI 07:00-12:00 

Omlet i kombinuar

Omlet sipas deshires

Omlet me djath

Omlet me pershut

Omlet me perime

Omlet me suxhuk

Veze ne sy

Kaqkavall i ferguar

Ordover nora

2. PALLAQINKA

Pallaqinka me mjalte

Pallaqinka me qokollad

Pallaqinka me djath

DJATHRAT

Djath Shtepie

Djath Sharri

3. SPECIALITETE NGA PESHKU

Peshk Trofta

Sallmon ne grill

Orad ne grill

Orad ne krype

Levrek ne grill

Kallamari ne skare

Kallamari te ferguar

Fruta deti

File peshku

Karkaleca ne skare

4. SPECIALITETE NGA SKARA

Pjata “NORA”

(meze sharri, medaljon, file pule,mish ne tel dhe granir)

Medaljon Viqi

Byftek Montekarllo

(mish viqi, vez ne sy, perime, sos, garnir)

Byftek Natyral

(mish viqi, oriz, perime, garnir)

Byftek Alla Bizmank

(mish viqi, tru dhe garnir)

Byftek Mexikan

(qepe, speci djegest dha garnir)

Razbif Anglez

(mish viqi, semf dhe garnir)

Ramstek ne grill

Ramstek ne vere te zeze

Tornado Rrosini

(mish viqi, qepe, mushkri dhe granir)

5. BERXOLLAT DHE MISH PULE

Berxoll Skenderbeg

Berxoll Sharri

Berxoll all vioneze

File skare

File pule ne skare

File pule e mbushur

(oriz te ferguar dhe garnir)

File pule Amrikane

Taivan Stil

(file pule e prere ne katrore ,kyrrisos dhe garnir)

6. SALLATAT

Sallat e kombinuar

Sallat shope

Sallat greke

Sallat e gjelbert

Sallat pule

SUPE

Supe viqi

Supe pule

Supe me perime

Supe peshku

Supe domatesh

7. PIZZA

Pizza Shpise (NORA) e madhe

(kaqkavall, sos domatesh, kepurdha, pershut, sugjuk, spec, oregano)

Pizza Shpise (NORA) e vogel

(kaqkavall, sos domatesh, kepurdha, pershut, sugjuk, spec, oregano)

Pizza Margarita

(kaqkavall, sos domatesh, oregano)

Pizza Proshute

(proshute, sos domatesh, origano)

Pizza Tuna

(kaqkavall, sos domatesh, tuna, qepe, oregano)

Pizza Vegjetariane

(kaqkavall, sos domatesh, kepurdha, oregano)

Pizza Funghi

(kaqkavall, sos domatesh, kepurdha, oregano)

Pizza Calzone

(kaqkavall, sos domatesh, proshut, kepurdha, veze, oregano)

Pizza Ai fruti di mare

(kaqkavall, sos domatesh, fruta deti, hudher, oregano)

8. PASTAT

Pene Boloneze

Pene Karbonare

Pene Allarabiata

Pene Napoli

Shpageta Boloneze

Shpageta Karbonare

Shpageta Allarabiata

Shpageta me fruta deti

LLAZANJET

Llazania alforno

(mish i bluar , sos domatesh, kaqkavall)

Llazania begjetariane

Rizoto miloneze

Rizoto me mish pule

Rizoto me fruta deti