• gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery

Restaurant

Eksperienca juaj në Hotel NORA nuk do të ishte e plotë pa provuar delikatesat e mrekullueshme të përgatitura nga kuzhinjeret tanë. Sherbimi që ekipa e kamarierëve tanë ofron për ju, do t’ju bëj të ndjeheni të veçantë, në një vend të veqant siq është restorani dhe bar caffeja jonë.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *