Showing only one result
  • Per nje pushim komod jemi kujdesur me perkushtim dhe angazhim qe dhoma juaj te kete hapesire te mjaftueshme qe ju te ndjeheni te rehatshem, krahas kushteve te ofruara brenda dhomes, kemi edhe terrase per te shijuar peisazhet e natyres qe e rrethon Hotelin Nora