Krevat : 2 
Kapaciteti : 2 te rrritur
Lokacioni : kati i dyte
Madhësia: përafërsisht 45 m²
Banjo : Standarde

Apartamani permban:

  • Banjo Private
  • Free Wifi
  • Pamje piktoreske
  • TV
  • Parking 24h
  • Klime
  • Sherbim ne dhome

Apartamanet permbajne:

Klime, tavoline pune , terrase me tavoline dhe karrige, TV ,Wifi , sherbim lavanderije , sherbim ne dhome , parking me mbikqyrje 24 h

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Apartamane”