Showing only one result
  • Apartamane me hapesire te mjaftueshme per pushimet e juaja me familjaret e juaj, me te gjitha kushtet e nevojshme te ofruara per ju si: Sherbime ne dhome nga restauranti yne, banjo komplet, wifi, klime, si dhe ballkone me pamje magjepsese qe iu ofron natyra perrreth.