Showing the last items of 4 results.
Sort By :
Default (Newest)
  • Default (Newest)
  • Oldest
  • A to Z
  • Z to A
  • Apartamane me hapesire te mjaftueshme per pushimet e juaja me familjaret e juaj, me te gjitha kushtet e nevojshme te ofruara per ju si: Sherbime ne dhome nga restauranti yne, banjo komplet, wifi, klime, si dhe ballkone me pamje magjepsese qe iu ofron natyra perrreth.

  • Ambient komod dhe kushtet qe i ofron Hotel Nora me nje hapsire te pershtatshme, si dhe sherbime nga stafi ne dhome, bene qe pushimi juaj te jete i rehatshem.

  • Qetesi absolute dhe perkushtim maksimal ndaj jush bene qe ju te ndjeheni mire, sherbimet tona me kenaqesi do iu pershtaten kerkesave tuaja, nga stafi yne Hotel Nora.

  • Per nje pushim komod jemi kujdesur me perkushtim dhe angazhim qe dhoma juaj te kete hapesire te mjaftueshme qe ju te ndjeheni te rehatshem, krahas kushteve te ofruara brenda dhomes, kemi edhe terrase per te shijuar peisazhet e natyres qe e rrethon Hotelin Nora